Vrouw uit Paramaribo bijt in een bacove met ‘bloed’?

banaan Paramaribo

Paramaribo ~ Een vrouw kreeg gistermorgen een onsmakelijke verrassing toen ze in een pas gekochte bacove hapte. Myra R. uit Paramaribo was aan de telefoon met haar zus toen ze de eerste hap van het fruit nam en een rode substantie zag.

[quads id=1]

Vrouw uit Paramaribo

Vol afgrijzen spuugde ze het uit, omdat het volgens haar bloed was. “Ik heb het direct uitgespuugd en m’n mond gespoeld”, zegt Myra ontdaan.

Het incident heeft zich te De Boerbuiten te Paramaribo voorgedaan. De vrouw vertelt aan de Ware Tijd dat ze het fruit kort daarvoor samen met tomaten en bananen had gekocht bij een winkel in de buurt.

Winkel uit de buurt

Zij kan zich niet voorstellen dat kennelijk iemand bewust bloed in het fruit heeft gespoten. “Ik vind dit wel lafhartig. Nu ben ik bang om die tomaten en bananen te gebruiken”, zegt ze.

[quads id=1]

vrouw Paramaribo
De bacove waarin volgens Myra R. bloed zat toen zij zondag daarin hapte. Foto uit DWT

Nadat zij aanvankelijk het fruit in de vuilnisbak had gedeponeerd, ging ze er later toch mee naar de politie om aangifte te doen. Door de politie is de vrouw met het fruit verwezen naar het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG). D

Is het wel bloed?

[quads id=1]

Deze instantie zal moeten onderzoeken of het daadwerkelijk bloed is en welke vervolgstappen samen met de politie ondernomen dienen te worden.

Myra merkt op dat ze enige tijd geleden op sociale media een filmpje zag waarin een vrouw in Frans-Guyana hetzelfde was overkomen. “Ik geloofde het niet omdat ik me niet kan voorstellen dat mensen zo slecht kunnen zijn om dit te doen.” Op Facebook is met walging gereageerd nadat Myra had gepost wat haar is overkomen.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.