Video – Vrouw doodgeschoten in Suriname. 6 anderen raakten gewond.

overleden Suriname

Suriname ~DRAMA TE SUNNY POINT: ROOFVERDACHTE SCHIET VROUW DOOD. De politie heeft maandagmorgen de omgeving van het schietdrama afgezet.

[quads id=1]

Een vrouw is maandagochtend te Sunny Point doodgeschoten door een man die wordt verdacht van roof. Zes andere mensen raakten gewond. Diverse politie-eenheden zijn momenteel ter plekke voor onderzoek.

doodgeschoten Suriname
De politie heeft maandagmorgen de omgeving van het schietdrama afgezet. Er is een klopjacht begonnen om de schutter in de kraag te vatten. Foto: DWT

[quads id=1]

Volgens bekomen informatie werden twee verdachten afgetuigd door buurtbewoners nadat ze betrapt waren tijdens een roof. Een van de mannen wist te ontkomen en keerde kort daarna terug met een jachtgeweer waarmee hij naar verluidt drie schoten loste.

Een vrouw werd geraakt in haar hoofd en was op slag dood, zes andere omstanders, onder wie enkele kinderen, raakten gewond door hagel. De gewonden zijn met een ambulance afgevoerd.

Door de chaotische situatie wist ook de tweede verdachte te ontkomen. De schutter is bekend in de buurt. De politie kamt de omgeving af op zoek naar het roversduo. Intussen zijn twee mannen aangehouden, maar niet duidelijk is of het om de verdachten gaat.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]


Bron: DWT
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.