Update! Lichaam van dode man aangetroffen in trens ~ Suriname

overleden Suriname

Hierbij een update

Suriname ~ Man overleden door epilepsieaanval. Het ontzielde lichaam van de 59-jarige Albert George is maandagmorgen omstreeks 07.15 uur ontdekt in een sloot bij het park te Wageningen.

[quads id=1]

Man uit Suriname

Dagblad Suriname heeft de informatie dat het slachtoffer haast elke dag in de ochtend daar fietste. Op die bewuste ochtend is hij ook gezien. Het hoofd van Openbaar Groen te Nickerie ontdekte het lijk en schakelde de politie in. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de man kennelijk is omgekomen door een epilepsieaanval.

[quads id=1]

Door een epilepsieaanval.

Zijn fiets heeft geen schade opgelopen en ook zijn lichaam vertoont geen tekenen van misdrijf. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.

overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS


Suriname ~ Politie Wageningen treft lijk in trens aan. Het ontzielde lichaam van George A. is nabij het park in Wageningen te Suriname aangetroffen.

[quads id=1]

Lichaam in Suriname

Het levenloze lichaam van, George A. (59) is maandag in een trens aangetroffen nabij het park in Wageningen. De politie van Wageningen schakelde een arts in, die de dood heeft vastgesteld.

Mogelijke aanval

overleden Suriname

[quads id=1]

Volgens de regiocommandant van de politie, commissaris Wiedjaikoemar Oedit, was het bekend dat de overledene epilepsie-aanvallen had.

Natuurlijke dood

[quads id=1]

Na het onderzoek bleek dat het niet om een misdrijf gaat, maar om een natuurlijke dood. Het lijk is na afstemming met het parket afgestaan aan de nabestaanden voor begrafenis.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.