Politiebericht – Man opgesloten nadat hij de auto van zijn ex kapot slaat ~ Paramaribo

auto Paramaribo

Paramaribo ~ Man vernielt auto ex-vriendin. De 37-jarige Mohamed A. is op donderdag 13 september door de politie van Uitvlugt te Paramaribo aangehouden voor vernieling.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Mohamed vernielde op maandag 10 september de auto van zijn ex-vriendin met wie hij twee kinderen verwekt heeft. Volgens verklaring van de aangeefster hield Mohamed haar voor, dat hij op zondag 9 september de kinderen wilde zien. Dat zij hem toen te kennen gaf dat zij en de kinderen niet thuis zouden zijn omdat zij naar een ontspanningsoord zouden gaan.

[quads id=1]

Ze zouden niet thuis zijn
auto Paramaribo
Voorbeeldfoto

Mohamed ging op die bewuste zondag naar het oord maar trof zijn kinderen en ex-vriendin niet aan. Op maandag 10 september ging hij naar de woning van de vrouw en vernielde haar voertuig. Vervolgens verliet hij haar adres voor de komst van de politie.

Vernielde haar auto

[quads id=1]

Mohamed meldde zich op donderdag 13 september op het bureau aan nadat hij was opgeroepen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.