Huurder met achterstand steekt verhuurder met voorwerp tijdens ruzie ~ Paramaribo

taxi Paramaribo

Paramaribo ~ Huurder ingesloten voor mishandeling. De 39-jarige huurder Winston E. is op vrijdag 7 september door de politie van ressort Paramaribo Centrum in verzekering gesteld voor mishandeling van zijn verhuurder.

[quads id=1]

Huurder uit Paramaribo

Winston mishandelde de verhuurder op maandagavond 3 september. Volgens verklaring van het slachtoffer belde Winston hem op die bewuste maandag avond op. Hij nam niet op omdat hij vermoedde dat Winston weer met een smoes zou komen over waarom hij weer achter stond met de betaling van de huur. Ook omdat hij op dat moment op weg was naar een vriend van hem die in de buurt van Winston woonachtig is.

Hij nam zijn cel niet op

[quads id=1]

Winston moet zijn verhuurder hebben gezien want hij ging naar het adres waar die op bezoek was. Er ontstond kort daarna een woordenwisseling tussen Winston en zijn verhuurder. Op een gegeven moment trok Winston een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht zijn verhuurder een verwonding toe aan een van zijn bovenarmen.

Hij stak hem neer

[quads id=1]

mes Paramaribo
Voorbeeldfoto

Na zijn daad ging Winston weg. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling tegen Winston. Na te zijn opgespoord en aangehouden is Winston, zoals eerder aangegeven, achter slot en grendel gezet.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.