Anoniem – Mijn vriendin is getrouwd met mijn ex, nu ben ik zijn buitenvrouw ~ Suriname

ex Suriname

Suriname ~ Hallo FamilieNieuws. En lieve mensen uit Suriname. Misschien gaan bepaalden van jullie mijn verhaal niet serieus nemen. Want soms als ik naar mijn leven kijk moet ik zelf lachen van schaamte en van verdriet.

[quads id=1]

Ik kan me niet voorstellen dat ik in deze situatie terecht ben gekomen. Ik ben Stella uit Suriname en ik ben moeder van een zoontje.

Stella uit Suriname

Ik werk en mijn ex zorgt heel goed voor ons. Mijn verhaal gaat over hem, hij heet John, dus de vader van mijn zoontje, maar hij is eigenlijk geen ex meer is.

Mijn zoontje is 11 jaar. Ik heb hem vroeg gekregen. 16 jaar was ik. Inmiddels ben ik 27 jaar en veel volwassener dan toen. Toen mijn zoontje 3 was ben ik bij mijn ex weggegaan. Ik vond, we waren te jong, en ik wilde nog niet verder met hem. Hij is jonger dan me. En ik wilde met anderen uitgaan.  Ik zag helemaal geen toekomst met hem. Hij vond het erg.

[quads id=1]

Veliefd op mijn ex

Ik ben opgegroeid met Chantal. Eigenlijk was zij eerst verliefd op mijn ex. Maar hij zocht mij en zodoende ben ik op jonge leeftijd met hem gegaan. Chantal is altijd van hem blijven houden maar heeft onze relatie wel geaccepteerd en is ook verder gegaan met haar leven. Ook zij kreeg vroeg een kind, maar die vader van haar kind is overleden best jong

Der eigen huis

Hij heeft ze goed achtergelaten. Ze waren getrouwd. Dus ze heeft der eigen huis in Suriname enz. Op een dag kwam ze bij me, ongeveer 2 jaren nadat het uit was met mijn ex. Ze heeft me gesmeekt of ze iets met hem kon beginnen. Want ze houdt van hem etc etc. Hij bleef haar eerste liefde. Ik vond het wel een beetje raar maar op dat moment was ik ook een beetje druk met anderen en mijn ex zijn nieuwe vriendin vond ik ook niets dus wat mj betreft kon hij liever met mijn vriendin gaan, dan was het contact ook een beetje goed en als mijn zoontje bij ze was, dan was ik safe.

Leuke relatie

Ze hebben een hele leuke relatie gekregen. In het begin was het vreemd maar later gingen we ook wel samen uit. Mijn vriendin heeft mijn ex in huis genomen en ze hebben elkaar opgebouwd. Haar huis hebben ze verkocht en ze hebben samen een huis laten bouwen. Alles perfect. Wel vertelde John later dat ze zich wel zorgen maakte om mij omdat we samen een kind hebben. En ze hebben nooit samen een kind gehad. Dat wilde ze wel graag.

[quads id=1]

Ze zijn getrouwd

Uiteindelijk zijn John en Chantal ook getrouwd. Ik was erbij en diezelfde dag op hun bruiloft is er iets veranderd. Ongeveer 1 jaar geleden was dat. John en mooie knappe zwarte man uit Suriname. Een mooi bedrijf, mooi huis en een sprookjes huwelijk heeft hij mijn vriendin gegegevn. Al was het de tweede keer dat ze trouwde. Ze moest nomo nomo in het wit. Raar vond ik dat. Maar sedert de voorbereidingen werd ik al jaloers. Ik zou eigenlijk zijn vrouw moeten zijn.

Vader van mijn kind

Mijn vriendin die gaat trouwen met de vader van mijn kind. Is toch ook raar? Eigenlijk moest hij met mij trouwen.  Ik ben meer zijn type en hij hield echt van mij. Altijd al. Na het huweijk heb ik even niet met ze gesproken. Ik vond der gemeen ik heb het haar nooit gezegd. Maar het was vreemd. Het voelde vreemd. Hoe kun je met de ex van je vriendin trouwen? Ik heb een kind met hem. Ik weet dat ik ze zelf heb aangemoedigd. Maar nu het zo echt was, raakte het me wel.

Het contact was even minder. Maar hij kwam wel gewoon zijn zoon halen. Die blijft ook vaker bij hem. Een paar weken na het huwelijk hebben mijn ex en ik een heel goed en lang gesprek gehad. Ik heb hem in feite aangegeven dat ik nog van hem hou. Hij heeft me wel meteen gezegd dat ik te laat ben. Hij heeft altijd van me gehouden als de moeder van zijn kind. Hij wilde me nooit kwijt.

Hij gaat haar nooit laten

Maar hij is echt van Chantal gaan houden dus hij heeft me gezegd dat hij der nooit gaat laten. Hij heeft me ook gezegd dat ik een slechte vriendin ben. Maar wat hij ook heeft gedaan, is met me slapen Diezelfde dag heeft hij met me gesapen en dat was niet de laatste keer. We zijn een verhouding begonnen.

Ik ben zijn buitenvrouw geworden. De moeder van zijn kind en zijn buitenvrouw. Typisch iets van Suriname. Hij behandelt me wel heel goed. Maar het zit me dwars. Ik wil niet zijn buitenvrouw zijn. Ik wil zijn vrouw zijn. Ineens vind ik het niet meer leuk dat hij met haar gaat. Chantal zie ik bijna niet meer. Ze weet wel dat iets me dwars zit, maar ze weet niet wat. Ze is een hele drukke zakenvrouw. Altijd bezig en in de weer. Ze is vaak bij haar moeder omdat haar kind vaker daar is.

Ik ben zijn buitenvrouw

[quads id=1]

Daarom heeft John tijd om mij te zien. Maar hij gaat Chatal niet laten. Hij heeft me gezegd dat hij maar 1 keer trouwt. Het is zelfs zo dat we nu ruzie hebben. Hij wil onze stoppen. Dus gisteren kwam hij zijn zoon halen, maar hij is niet binnen gekomen en hij heeft niet tot me gesproken. Ik vind het echt erg.

ex Suriname
Voorbeeldfoto van Patheos

Mijn vraag is nu aan jullie. Wat moet ik doen? Heb ik geen recht op John? Ik had hem toch eerst? Ik heb een kind met hem. Moet ik Chantal vertellen wat er tussen ons speelt? Het maakt mij niet zoveel uit als ze boos op mij is en me nooit meer wil zien. Ik ga der ook zeggen dat hij eerst van mij was. Ze had hem niet moeten nemen, al gaf ik toestemming.

Getrouwde vrouw

Maar nu is zij zijn getrouwde vrouw. Ik weet dat ze heel belangrijk voor hem is en hij gaat haar nooit in de steek laten. Ik ben gewoon jaloers. En het doet me pijn. Ik had hem nooit moeten laten gaan. Daarom wil ik van jullie weten. Ben ik te laat? Of moet ik achter mijn man aangaan? En vechten voor mijn gezin?

[quads id=1]

Hij gaat uiteindelijk ook gelukig zijn met mij want zijn zoon staat boven zijn vrouw. Dat weet ik wel zeker.

Wat kan ik doen?

Bedankt dat jullie mijn verhaal konden lezen. Ik weet dat sommige boos op mij gaan zijn, maar ik weet zeker dat jullie ook boos op Chantal gaan zijn want je bent toch niet gek om te trouwen met de ex van je beste vriendin?

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Waarom moet mijn beste vriendin mijn man appen? Paramaribo Suriname

Anoniem – Mijn Surinaamse moeder is jaloers op mijn Nederlandse schoonmoeder

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig