Update: 12-jarige vermiste is weer terecht~ Amsterdam

vermist Amsterdam

Update uit de telegraaf:
Het twaalfjarige meisje Rodechelies uit Amsterdam Zuidoost, dat op donderdag 13 september verdween, is terecht. Ze is dinsdagavond in goede gezondheid aangetroffen in een woning in Amsterdam, laat de politie weten.

[quads id=1]

Moeder aangehouden

Rodechelies’ moeder is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het verborgen houden van een minderjarige. Dat is een misdrijf en dus strafbaar. Voor het meisje wordt een zorgtraject geregeld.

In verband met de privacy van het meisje wil de politie wil verder niets over de zaak zeggen.


Amsterdam ~ Sinds donderdag vermiste Rodechelies (12) uit Amsterdam Zuidoost nog altijd niet terecht. De politie is nog altijd op zoek naar de 12-jarige Rodechelies Celedonio Santo.

[quads id=1]

Vermist Amsterdam

Het meisje dat al sinds donderdag wordt vermist, is nog altijd niet terecht.

Het meisje werd donderdagochtend voor het laatst gezien bij de flat Kruitberg in de Bijlmer te Amsterdam. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. De familie van Rodechelies is erg ongerust.

[quads id=1]

Bijlmer flat

Een woordvoerder kan verder niets zeggen over haar situatie op het moment van haar verdwijning. Mensen die meer weten over de vermissing kunnen contact opnemen met de politie op het nummer 0800-607
Bron: AT5
**
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.