Jongere broer steekt oudere broer neer in Suriname

beroving Paramaribo

Suriname ~ Ruzie om stroom loopt uit in steekpartij. De politie van Wanica heeft donderdagavond rond 20.00 uur de verdachte S. in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Steekpartij Suriname

Deze verdachte woont achter het huis van zijn oudere broer. Er staan twee huizen op een erf. Het huis van de verdachte, dus de jongere broer, is niet voorzien van elektriciteit. Hij tapt stroom af van zijn broer middels een kabel.

Ruzie om stroom

[quads id=1]

De ruzie is begonnen, omdat de stroom tij en ontij wordt ontkoppeld. De jongere broer is toen zijn oudere broer gaan aanspreken, hetgeen is uitgemond in een woordenwisseling. De verdachte haalde een fles pepperspray tevoorschijn en spoot het spul in de richting van zijn broer. Beide geraakten toen in een worsteling, waarna de jongere broer een mes pakte en daarmee zijn broer een steek toebracht aan zijn borst. Na de steekpartij was alles gelijk rustig.

Verdachte aangehouden

[quads id=1]

De politie die hierover op de hoogte werd gesteld, heeft de verdachte overgebracht naar het bureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. De gewonde broer is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.