Anoniem. Waarom is het zo moeilijk voor mij om een vrouw te vinden? Suriname

vrouw Suriname

Suriname ~ Beste FamilieNieuws middels deze brief en uw platform probeer ik mezelf te redden. ‘’Hallo allemaal, ik zal mezelf eerst voorstellen voordat ik verder ga.

[quads id=1]

Ik ben Ajay, een jongeheer uit Suriname van Hindoestaans afkomst op naar de 27 , dynamisch, vooruitstrevend, ondernemend, hard werkend en redelijk geschoold, (hbo niet afgerond) en in het bezit van beetje kijks . Met andere woorden. Ik zie er redelijk goed uit.  Ik haat roken en drink nog niet.

Knappe heer uit Suriname

[quads id=1]

Het is namelijk zo dat ik uit een arm gezin kom en doordat ik armoede van dichtbij hebt gezien was ik altijd keihard gefocust om stabiel te worden. En met godswil is het me gelukt samen met mijn ouders in 10 jaren tijd zodanig mijn best te doen dat we bijzonder stabiel zijn vandaag de dag. We missen bijna niets meer.

Eigen onderneming
vrouw Suriname
Voorbeeldfoto

Ik heb zelf mijn eigen onderneming kunnen opzetten en het lukt me aardig. Niet dat ik een geld boom bezit , ik leef gewoon goed. Het probleem is dat ik geen leuk dame/partner meer kan vinden om te kunnen trouwen. De meeste dames om me heen zijn al getrouwd (degene die ik leuk vind), zijn veel te jong of ze hebben een wilde relatie gehad waardoor ik geen interesse meer in hun heb. Anderen hebben weer heel veel problemen of vinden me te oud of zij zijn ouder dan me.

Ze doen stoer

Ik heb geen nukken maar dit allen ervaar ik nu op dt moment als bachelor. Er zijn wel een heleboel goede  maar ik kan ze niet bereiken of ze doen alsof ze en vriend hebben of proberen zodanig stoer te doen dat ik ze als een “slet” begin te zien. Dus ze doen gewoon gek en stom wanneer ik ze probeer te benaderen. Proberen je zogenaamd te breken en beledigen.

Trouwen en kinderen krijgen

Ik wil heel graag trouwen en kinderen hebben maar net hoe een heleboel dames verklaren dat ze geen man van hun gelijke kunnen vinden is dat nu bij mij het geval. Ik kan ook geen vriendin van mijn gelijke vinden. Ik ben niet volmaakt maar vergeleken met de dames die ik een beetje hebt leren kennen voel ik mezelf nog heel keurig en een nette persoon.

Bijna 27 jaar

[quads id=1]

Een paar vrienden van me hadden me jaren terug voorgehouden om mezelf niet te haasten en te dwingen. Ajay, blijf chill. Ajay doe rustig. Indertijd in me 20-23 jaar was ik er heel druk mee bezig. Ik wilde graag een vriendin.  Ik heb uiteindelijk geluisterd naar mijn vrienden maar zoetjes aan ben ik straks 27 jaar. Het grappige is dat de meeste van die vrienden zelf inmiddels al verloofd zijn. Enkelen zelfs al getrouwd. Hun leven is zelf ook niet altijd stabiel, ze hebben het ook moeilijk op bepaalde fronten. Maar de mijne staat nog steeds op zero qua me privéleven.

Ik ben geen flirt

Oude schoolgenoten die me na jaren ontmoeten kunnen zich niet voorstellen dat ik nog vrijgezel ben en nog niemand heb. Ze namen altijd aan dat ik al getrouwd moest zijn. Misschien denken vele dames ook dat ik getrouwd ben. En dat ik gewoon een flirt wil uithalen met ze.

[quads id=1]

Een oud gezegde is”Er zijn meer huizen dan kerken” inderdaad. Ik zie dames die gescheiden waren of een voor-relatie hadden, maar ik voel me dan niet prettig in hun gezelschap want ze zijn de hele tijd treurig , alsof ik een gebroken machine moet repareren. Of ze zitten de hele tijd over hun ex te klagen. Iemand die dus niet helemaal voor mij gaat. Verdien ik zo een vrouw na al die jaren keurig leven en mezelf te hebben opgebouwd?

Nog niet gelukt

[quads id=1]

Ik snap echt niet wat er mis is . Ik heb me best gedaan om te daten maar is me nog niet gelukt. Dames zien me juist als een player. En die echte players zien ze als hun heilige liefde. Zucht, soms kom ik echt laat erachter dat er een goede ergens was. En als ik er optijd ben willen zij studeren of geen vriend en kort daarna nemen ze een ‘’kakkerlak achtige’’ die hun volle hart en genot opvreten, dan wat moet ik met ze beginnen?

Ik ben absoluut niet bezig anderen hier neer te halen. Zij hebben hun geluk gevonden. Ik geef wel toe dat ik niet echt op straat was, ik gaf meer tijd aan mijn startende onderneming. Druk met werken. Maar als ik tussendoor een leuke zag probeerde ik wel gelijk de kans te grijpen maar helaas niets van geworden.

Gescheiden dames

[quads id=1]

Ik denk dat ik wel een ok guy ben. Dat komt omdat ik van bepaalde gescheiden dames, gebroken dames, vrouwelijke collega’s hebt mogen meekrijgen dat ze mij liever eerder hadden ontmoet. Ze hebben wel gelijk. Als ik 1 goede vrouw mocht vinden denk ik dat ze zeer tevreden zal door mijn loyaliteit en ook meer om wat ik te bieden heb en of zal hebben .

Was ik fout?

[quads id=1]

‘’Het probleem nu is dat ik geen vriendin kan vinden. Mijn huiselijke en familie sfeer raakt verzuurt hierdoor. Omdat ik alleen sta versus de rest en me leeftijd gaat maar omhoog, mijn emoties lijken ook op te drogen merk ik persoonlijk. Ik voel dat ik op raak. Ik lijk spijt te krijgen van bepaalde besluiten in het verleden. Moest ik liever mezelf niet hebben opgebouwd maar dame(s)/vrouw(en) zijn achterna gegaan? Ik vraag me af wat ik fout heb gedaan. Waarom is het zo moeilijk voor mij om iemand te vinden? Weten jullie het?

Bedankt voor het lezen en ik kijk met plezier uit naar jullie kritiek, in welke vorm dan ook. Ajay

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Ik wil zo graag een man in mijn leven! ~ Paramaribo

Anoniem: De liefde is weg, moet ik haar toch terugnemen of niet? Paramaribo

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig