Video en foto’s – Amar, Jason en mevr. Cameron doneren aan senioren ~ Paramaribo

Amar Paramaribo

Paramaribo ~ Amar en Jason uit Paramaribo doneren weer aan senioren. Dit keer samen met mevrouw Cameron. Op zondag 2 september 2018 was het weer zo ver.

[quads id=1]

Heren uit Paramaribo

Een bijzondere dag omdat wij de senioren burgers van Bejaarden Tehuis SIEMBAH te Mariënburg konden blij maken met voedselpakketten en zeepprodukten.

Zij hebben ze gedoneerd

[quads id=1]

Deze pakketten zijn gedoneerd door mevr Cameron en de twee heren Amar Deodat (30) en Jason Amesi (23). Zy hebben het voorrecht gehad om uit liefde voedselpakketten te doneren, aan de mensen in Suriname die het niet zo breed hebben. Dit is de 4e keer dat ze hebben gedoneerd.

Elke maand

Ons streven is om elke maand voedselpakketten te doneren. Wij vragen hiermee aandacht voor de armoede in Suriname. Wilt u ons ook helpen doneren? Dan kan dat natuurlijk. Stuur ons een prive bericht of app # 7458392.

Voor donaties vanuit Nederland kunt u mij een prive bericht sturen. Stuur bericht via Facebook

Be Good & Do Good

#Like & #share

Bekijk hier de foto’s en de video:

[quads id=1]

Help ook mee

Hopelijk zijn er meer mensen als Amar en Jason. Geven is goed. Het hoeft niet heel veel te zijn, maar je kunt iemand heel blij maken door iets te schenken.

Een mooi bericht om te delen. Een ander helpen is niet verplicht. Maar het zou fijn zijn als we allemaal een keertje iemand blij maken met een bijvoorbeeld een pakje brood of een pak zeep. Laten wij Surinamers er voor elkaar zijn. <3

Eerdere berichten:

Foto’s – Amar en Jason uit Paramaribo doneren voedselpakketten aan senioren

Foto’s – Amar en Jason uit Paramaribo doneren pakketten aan senioren

 

Be Good & Do Good
Amar Deodat
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.