Toerist overvallen in appartement tijdens vakantie in Suriname

criminelen Paramaribo

Suriname ~ Vakantieganger overvallen in appartement te Welgedacht C.  Vier criminelen hebben donderdagochtend een gewapende roofoverval gepleegd aan de Verlengde Welgedacht C-weg in Suriname.

[quads id=1]

Vakantie in Suriname

De 47-jarige toerist E.U. woonde alleen op het adres in Suriname. Hij werd in zijn slaap overmeesterd en gekneveld achtergelaten. Volgens het slachtoffer waren alle vier overvallers gemaskerd en gewapend met messen. Onder bedreiging van de messen is het slachtoffer beroofd van zijn portemonnee inhoudend SRD 800 en Euro 200.

[quads id=1]

vakantie Suriname
Voorbeeldfoto
Euro’s en SRD’s

[quads id=1]

Ook werden een mobiele telefoon, een tablet, een 32 inch televisie, een fototoestel, een 28 lbs gascilinder, baddoeken en beddengoed meegenomen. Na de daad verlieten de rovers de plaats. Het slachtoffer weet niet welke richting de daders zijn opgegaan, daar hij gekneveld in zijn woning was achtergelaten.

Mishandeling

[quads id=1]

Tijdens de overval heeft hij een slag tegen zijn hoofd gehad, waardoor hij een snijwond heeft opgelopen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de daders de achterdeur van het appartement in Suriname hebben geforceerd en via die opening zich toegang naar binnen hebben verschaft. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.