Masseur en vermoedelijke AIDS patiënt misbruikt oudere vrouw in Suriname

stiefvader Suriname

Suriname ~ Man verdacht van intiem misbruik bejaarde vrouw. De politie van Paranam in Suriname heeft dinsdag de verdachte B.P. aangehouden. Deze verdachte heeft een 63-jarige vrouw, die slecht te been was, intiem misbruikt

[quads id=1]

Masseur uit Suriname

De verdachte was ter plaatse om het slachtoffer te masseren. Op een gegeven moment hield hij haar voor dat hij een AIDS patiënt is en dat hij haar de ziekte zou overdragen door gemeenschap met haar te hebben. Het slachtoffer riep om hulp. De buren gingen in op haar hulpgeroep en hebben de verdachte zien wegrennen uit het pand.

Hij rende weg

[quads id=1]

Het slachtoffer heeft de buren verteld dat de verdachte een AIDS patiënt is en dat hij haar intiem heeft misbruikt. De politie werd op de hoogte gesteld. Die heeft en ambulance ingeschakeld. Hierna werd het slachtoffer naar de spoedeisende hulp van Suriname vervoerd.

bed Suriname

Voor alle zekerheid hebben de behandelende artsen de vrouw AIDS remmers toegediend.

AIDS remmers

[quads id=1]

De verdachte heeft zichzelf later aangemeld bij de politie van Paranam en is, ter zake intiem misbruik, aangehouden. Indien blijkt dat hij de vrouw heeft besmet, zal hij nog zwaarder afgestraft worden door de kantonrechter.

Hij is opgesloten

In het belang van het verdere onderzoek is B.P. in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.