Kassière van onderneming bestolen van SRD 28.590 ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Bijkans SRD 29.000 weggenomen uit bedrijfsvoertuig. De politie van Wanica te Suriname kreeg maandagmiddag een melding van een auto-inbraak voor een supermarkt aan de Indira Gandhiweg.

[quads id=1]

Politie Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een kassierster met een bedrijfsvoertuig naar de supermarkt ging. Gelijk daarna is de diefstal gepleegd. Op het vastgelegde beeldmateriaal is duidelijk vastgelegd dat een manspersoon het autoportier heeft geopend en daaruit het geld heeft weggenomen.

[quads id=1]

Onbeheerd achtergelaten

De aangeefster die in de winkel was, besefte op een gegeven moment dat zij het voertuig onbeheerd had achtergelaten met het geld daarin. Zij snelde zich naar het voertuig en zag tot haar schrik dat de handschoenenkast waarin het geld was bewaard, open stond.

Dader onbekend
auto Suriname
Voorbeeldfoto

[quads id=1]

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met het bedrijf, alwaar het slachtoffer werkzaam is. De directie was niet bereikbaar voort commentaar. Tot nog toe is de dader onbekend. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De buit betreft een geldbedrag van SRD 28.590 en twee mobiele telefoons.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.