Baby na thuisbevalling dood naar het ziekenhuis te Paramaribo gebracht

baby Paramaribo Suriname

Paramaribo ~ Pas geboren baby dood binnengebracht te AZP Paramaribo. De politie van Lelydorp in Suriname werd dinsdagavond geconfronteerd met een noodgeval.

[quads id=1]

AZP Paramaribo

Een geval waarbij een pasgeboren baby dood bij de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis  te Paramaribo was binnengebracht. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de 30-jarige moeder, die reeds drie kinderen heeft, dinsdag thuis is bevallen.

Thuisbevallen

[quads id=1]

baby Paramaribo
Voorbeeld foto baby

Zij werd na de bevalling naar het ziekenhuis gebracht zonder het kind. De politie die de melding hiervan kreeg, begaf zich naar het adres en vernam dat de baby ook naar de SEH was gebracht.

Geen teken van leven

[quads id=1]

Toen de baby binnen werd gebracht, vertoonde het kind geen tekenen van leven meer. In het belang van het onderzoek is het ontzielde lichaampje in beslag genomen voor obductie. De moeder is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Doodsoorzaak nog onbekend

Het is vooralsnog niet duidelijk wat de doodsoorzaak is van de pasgeboren baby. Het onderzoek duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.