Video – Man hakt hoofd van vrouw af en brengt het naar het politiebureau ~ India

India vrouw

Buitenland ~ Man uit India loopt politiebureau binnen met afgehakt hoofd echtgenote. Een man die het hoofd van zijn echtgenote afhakte, nadat hij er achter kwam dat zij vreemd was gegaan, is met hoofd en al het plaatselijke politiebureau binnen gelopen.

Man uit India

Het bizarre tafereel werd gefilmd voor een politieagent op het bureau in India. Op de beelden is te horen dat de agenten roepen dat de man het hoofd terug in de zak moet doen. Bij aankomst op het bureau in de regio Ajjampura in India, verklaarde de 35-jarige man dat hij schuldig is van de moord op zijn echtgenote.

35-jarige

India vrouw

Vervolgens trekt hij het hoofd van zijn vrouw uit een vuilniszak en begint er mee rond te zwaaien. Een geschrokken politieagent filmde het hele incident. De man heeft in zijn ene hand een kapmes en in zijn andere het hoofd van zijn overleden vrouw. Zo meldt Mirror.

Hoofd eraf

„Ik heb haar alle liefde gegeven die ik in mij had”, roept de man. Nadat hij het hoofd weer heeft opgeborgen, legt de man uit dat zijn vrouw is vreemdgegaan.

De man is aangehouden en wordt aangeklaagd voor moord.

Bekijk hier de video’s. Let op beelden kunnen schokkend overkomen:

Let op kijkt u niet naar onderstaande video als u niet tegen bloed kunt:

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.