Overleden – Mijn innig geliefde man Arnold Nurse ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname

Overleden

Arnold Stanley Nurse

Op de gezegende leeftijd van 66 jaar

Want ik heb de wegen van Jehovah gehouden
en ik ben niet Goddeloos afgeweken van mijn God

[quads id=1]

Met deze woorden maak ik bekend dat op zondag 2 september van mij is heengegaan mijn echtgenoot: dhr. Arnold Stanley Nurse. Op de gezegende leeftijd van 66 jaar.

De crematie vindt plaats op donderdag 13 september 2018 tussen 1:00 – 2:00u zal het lijk opgebaard zijn ten huize van de overledene aan de Cassialaan, waarna de stoet vertrekt richting Hodi Mi Cras Tibi. Daar zal er dan een rouwdienst gehouden worden tussen 3:00 – 4:00u
Tussen 4:00 – 4:30 u zal er weer gelegenheid zijn om afscheid te nemen waarna de crematie om 5:00 u zal plaatsvinden.

De singineti is op woensdag 12 september 2018 van 8-12 u ten huize van de overledene aan de Cassialaan 112.
Te Houttuin in Suriname

Namens zijn echtgenote Jane Nurse Benschop

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.