Medewerker van OWT&C krijgt stroom tijdens werkzaamheden ~ Paramaribo

elektriciteit Paramaribo

Paramaribo ~ Medewerker van OWT&C krijgt stroomschok te Paramaribo. Een medewerker van OWT&C is maandagmiddag tijdens werkzaamheden op het terrein van het Ministerie onder stroom komen te staan.

[quads id=1]

OWT&C Paramaribo

Brandweervoorlichter Olton Pinas geeft aan dat de afdeling Bijen bestrijding van het KBS maandagmiddag een bericht omstreeks 18.26 uur binnen kreeg dat er Braziliaanse bijen in een verkasting van het gebouw zaten. Ter plaatse aangekomen hebben de brandweerlieden geprobeerd een stijger die aan de achterzijde van het gebouw stond, te verplaatsen naar de lokatie waar de bijen zich bevonden.

Braziliaanse bijen

[quads id=1]

elektriciteit ParamariboDe brandweer werd daarbij geholpen door een medewerker van het ministerie. De vloer was ongelijk en er was een helling waardoor er meer inspanning vereist was om de steiger in goede banen te leiden. Ongelukkigerwijs rolde de steiger met een grote vaart van zijn plaats en kwam het gevaarte tegen de elektrische bedrading aan met als gevolg dat de medewerker die de stijger vast hield stroom kreeg.

2 mensen kregen stroom

[quads id=1]

Ook een brandweerman heeft de stroomstoten lichtelijk gevoeld. Er kwam schuim uit de mond van de medewerker. De brandweerman heeft slagvaardig gehandeld en hij heeft het slachtoffer gereanimeerd totdat hij weer goed bij kwam. Per ontboden ambulance is de medewerker toen naar de Spoed Eisende Hulp te Paramaribo vervoerd. Volgens Pinas was hij wel aanspreekbaar.

gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/06/27/video-politiebericht-20-jarige-overleden-na-vreselijk-bedrijfsongeval-te-paramaribo/

 

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.