Mahinder, Ashok, Lando, Tyron en Anil van ‘De Molen’ opgepakt ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Medewerkers De Molen aangehouden. De politie van Paramaribo heeft dinsdag vijf verdachten, te weten drie medewerkers en twee bewakers te werk gesteld bij De Molen in verzekering gesteld wegens diefstal c.q. verduistering.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De medewerkers Mahinder R., Ashok C. en Lando T. hadden tezamen en in vereniging met de bewaker Tyron P. en Anil B. 24 zakken blom klaar gezet met de bedoeling ze weg te maken en buiten te verkopen. De opbrengst zou onderling verdeeld worden. Een zak blom kost bijkans SRD 200 per zak.

Een zak blom

[quads id=1]

Na de betrapping hadden de verdachten geen andere keus dan de waarheid te vertellen. Volgens de verdachten hebben zij reeds 4 tot 5 keren onopgemerkt deze strafbare handelingen gepleegd. Zij beloofden plechtig deze gedraging nimmer meer te zullen herhalen.

[quads id=1]

Ze zijn opgepakt

Hun gedrag zal zeker verbeteren. In het belang van het onderzoek kregen zij voorlopig gratis logies van de politie Paramaribo.

Geschreven door Saskia Bandhan

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.