Man na borrelen in de rivier gevallen. Politie heeft zijn lichaam opgevist ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Lijk van in water gevallen kapitein aangetroffen in Surinamerivier. Het ontzielde lichaam van de 37-jarige Brito Lopez is maandagmorgen opgevist in Suriname.

[quads id=1]

Lichaam in Suriname

Zondagmorgen kreeg de politie van Livorno een bericht binnen dat een Venezolaan tijdens activiteiten op de boot, in de Surinamerivier is gevallen. Dit geval deed zich voor bij de stijger van Cevihas. Het slachtoffer was kapitein op die vissersboot. Het vaartuig was aangemeerd aan de kade van Cevihas en zij zaten op de boot te borrelen.

[quads id=1]

Borrelen op de boot

Op een gegeven moment verloor Brito zijn evenwicht en viel uit de boot in het water. Hij zat aan de rand van de boot. De politie heeft maandagmorgen het lijk opgevist in de directe omgeving alwaar hij was gevallen. Het lijk is voor onderzoek in beslag genomen.

[quads id=1]

In beslag genomen

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zal bepaald worden of er al dan niet sprake is van een misdrijf.

overleden Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.