39-jarige Ivan valt dood neer ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ In vrijheid gestelde man valt dood neer in Suriname. De 39-jarige Ivan M. lag levenloos op het wegdek en wel op de kruising van de Margarethenburgstraat en de Rambaran Mishreweg in Suriname.

[quads id=1]

Man uit Suriname

Uit het onderzoek blijkt dat deze man omstreeks 00.00 uur in vrijheid was gesteld in opdracht van het Openbaar Ministerie. Hij zat vast voor een jaar wegens diefstal door middel van braak.

Hij werd vrijgelaten

[quads id=1]

Na de straf te hebben uitgezeten werd hij in de nacht van zondag op maandag 10 september in vrijheid gesteld. Omstreeks 07.00 uur kreeg de politie het bericht binnen dat een manspersoon levenloos op de weg was aangetroffen.

overleden Suriname

[quads id=1]

De politie ging er naar toe. De dood van deze man werd vastgesteld en het blijkt dat er sprake is van natuurlijke dood. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.

Geschreven door Saskia Bandhan
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.