Priscilla Graanoogst: Ik ben wel beroofd. Maar van Euro 1.300 en SRD 5000 ~ Paramaribo

beroofd Paramaribo

Paramaribo ~ Priscilla Graanoogst: ‘12.000 euro?! Hoe komen ze daarbij?’ Priscilla Graanoogst is verbolgen over het nieuws dat ze is beroofd in Paramaribo van twaalfduizend euro.

[quads id=1]

Beroving te Paramaribo

Dat is onder meer door Dagblad Suriname en Waterkant gepubliceerd. “Het is helemaal niet waar. Ik ben niet beroofd van twaalfduizend euro. Hoe komen ze erbij?” vraagt ze retorisch in een interview met de DWT

[quads id=1]

Wel beroofd

Volgens de bekende presentatrice is ze in de nacht van donderdag op vrijdad inderdaad beroofd, maar zou ‘slechts’ dertienhonderd euro en vijfduizend Surinaamse dollar zijn buitgemaakt. “Dat geld was bestemd voor mijn studie.”

Het voorval heeft plaatsgevonden aan de Richard Voullairestraat te Paramaribo. “Ik kwam van een feestje en stopte om mijn vriendin thuis te zetten en zat nauwelijks tien minuten in de auto voor haar woonadres met haar te praten.

Ze kwam van een feestje

[quads id=1]

beroofd Paramaribo
Foto uit DWT

De handtas met het geld zat tussen de twee zittingen bij de handrem in haar auto”, vertelt ze. De rover, die eerst beleefd groette, stak zijn arm over haar heen om de tas te grijpen. Priscilla vermoedt dat ze achtervolgd is door de rover.

Geschreven door  Steven Seedo
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.