Video – Studente dacht nierstenen te hebben maar kwam thuis met een baby ~ België

baby Paramaribo

België ~ Lovely (22) ging naar ziekenhuis voor nierstenen, maar kwam thuis met baby. Ontdekken dat je zwanger bent terwijl je al aan het bevallen bent.

[quads id=1]

Zwanger in België

Het klink gek, maar Lovely Dewolf (22) uit België maakte het mee. De pijn in haar rug bleek niet afkomstig van nierstenen, maar van een een baby die naar buiten wilde. ,,Help, ik word mama.”

[quads id=1]

baby Zwanger
VoorbeeldFoto van Tudoela

Het nieuwe studiejaar stond voor de deur. Studente Lovely Dewolf (22) uit Kortrijk was dus klaar om weer te beginnen aan de Hogeschool. De voorbije maanden zei ze ook geen ‘nee’ tegen een studentenfeestje: het bier vloeide rijkelijk, maar plots was er begin augustus die vervelende pijn in de onderrug.

Pijn in onderrug

De huisarts schreef haar pijnstillers voor, maar de pijn verergerde. Ze barstte zowat in tranen uit. ,,De huisarts zei dat ik meteen naar het ziekenhuis moest. Die nierstenen moesten er onmiddellijk uit.” In het ziekenhuis namen ze geen risico, ze kreeg meteen een aantal controles: ,,Plots kwamen de doktoren mij vertellen dat ik zwanger was!

[quads id=1]

Ik was zwanger

Ik dacht: help, wat een slechte timing. We hebben nog geen huis, ik studeer nog en we hebben maar 6 à 7 maanden tijd om alles te regelen. Maar het bleek dat ik niet pas zwanger was, ik was al aan het bevallen. Nog eens een half uur later was Maité daar.” Lovely wilde eerst niks van de baby weten, maar de verpleegsters verplichtten haar om het kind vast te houden: ,,Toen ik het vasthield, wist ik dat dit mijn kind was waarvoor ik zou zorgen.”

Ze wilde niets van de baby weten

[quads id=1]

Vader Arno De Reycke (27) is ook enthousiast. De tuinier had zich liever beter voorbereid, maar hij is blij dat Lovely een meisje ter wereld bracht. Iedereen vraagt zich af hoe de vrouw acht maanden zwanger kon zijn zonder dat te voelen:

Hoe merk je niets?

,,Ik was wel eens misselijk, maar ik dacht meteen dat ik te zwaar gefeest had. En als ik ’s morgens niet uit bed wilde, was dat omdat ik niet naar de les wilde, dacht ik.” Haar studentenleven kan ze komend jaar vergeten: ,,Dat valt moeilijk te combineren met het mama zijn.”

Bekijk hier een video van een moeder die hetzelfde heeft meegemaakt een paar jaar geleden:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.