Foto’s – Criminelen vergiftigen honden van agent en halen zijn huis leeg ~ Paramaribo

Politie Parmaribo

Paramaribo ~ Criminelen halen huis wijlen Jagernath Lachmon leeg. Criminelen hebben donderdagavond een woning aan de Corantijnstraat te Paramaribo tot hun doelwit gemaakt.

[quads id=1]

Huis in Paramaribo

In gesprek met Dagblad Suriname vertelt de benadeelde Dew dat hij in het huis van wijlen politicus Jagernath Lachmon woont. Dew is donderdag omstreeks 17.00 uur van huis vertrokken en kwam om 21.00 uur thuis. Nietsvermoedend maakte hij de deur open en stapte naar binnen.

Jagernath Lachmon

[quads id=1]

Tot zijn schrik zag hij dat zijn woning compleet overhoop was gehaald. Zelf is hij een buitengewoon agent van politie. Hij had zijn persoonlijk wapen en zijn dienstwapen in het huis achtergelaten. Na een vluchtig onderzoek bleek dat de criminelen met beide vuistvuurwapens ervandoor zijn gegaan.

Wapen meegenomen

[quads id=1]

Ook hebben zij alle sieraden en alles wat de daders waardevol vonden en konden meenemen, buitgemaakt. Ook een aantal documenten is weggedragen. Bijkans 6 jaren terug was hij op vrijwel dezelfde wijze slachtoffer geworden van een inbraak. Hij betreurt het geval ten zeerste.

Twee honden vergiftigd

“De criminelen hebben alles weggedragen en ook twee honden zijn vergiftigd. Ik ben echt radeloos”, zegt Dew. De politie van Flora is belast met het onderzoek. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. De daders hebben het traliewerk van de achterzijde van de woning geforceerd en hebben via die opening zich toegang verschaft tot het pand.
Bekijk hier meerdere foto’s ervan:
Politie Parmaribo

Politie Parmaribo

Politie Parmaribo

Politie Parmaribo

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.