Nep politie mannen beroven man in Paramaribo. Buit Euro 400 en SRD 5.000

politie Paramaribo

Paramaribo – Pseudo-politiemannen beroven man. De politie van Uitvlugt kreeg woensdagavond een melding van een beroving aan de Langatabikistraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Uitvlucht Paramaribo

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een man zich bij een carwash te Paramaribo bevond met zijn voertuig. Hij stond te wachten totdat de mannen van de carwash klaar waren met het wassen van zijn voertuig. Op een gegeven moment stopte een Vitz waaruit twee mannen uitstapten.

[quads id=1]

Zogenaamde politiemannen

politie Paramaribo

Zij gaven zich op als te zijn politieagenten en namen de man mee. De man moest plaatsnemen op de achterzitting, alwaar nog iemand met een valhelm op zat. De verdachten reden naar de Hendrikstraat en hebben aldaar de man beroofd van zijn tas inhoudend Euro 400, SRD 5.000 en persoonlijke spullen.

Gewoon achtergelaten

Na de roof hebben de rovers de benadeelde ter plaatse achtergelaten. De politie is bezig de daders op te sporen.

[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.