Man uit Suriname mishandelt zijn vrouw voor de zoveelste keer. Het is nu genoeg.

slaan Suriname

Suriname ~ Man takelt vrouw af met houten steel. De politie van Wanica in Suriname heeft donderdag de verdachte Ronny R. aangehouden en in verzekering gesteld. Hij heeft zijn vrouw mishandeld.

[quads id=1]

Man uit Suriname aangehouden

Uit het onderzoek blijkt dat de vrouw bezig was het erf te harken en dat de man haar hierover aansprak om ermee te stoppen. De man heeft bloemen op het erf en daarom vond hij dat de vrouw niet moest harken. Hierover ontstond er ruzie.

Ruzie om het harken

[quads id=1]

Op een bepaald moment pakte de man de hark van de vrouw af en bracht haar enkele ferme slagen met de houten steel. Zij heeft als gevolg van de mishandeling een snijwond aan haar linkerbeen opgelopen en ook had zij een barst aan haar lip. De politie heeft na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie de verdachte in verzekering gesteld, omdat hij de vrouw vaker heeft mishandeld.

Ze wil stoppen met hem

slaan Suriname
[quads id=1]
Zij wil definitief niets meer van de man weten en de relatie beëindigen. In het belang van het onderzoek is Ronny ingesloten.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.