Bekendmaking – Gepensioneerden ontvangen extra geld deze maand ~ Suriname

aov Suriname

Suriname ~ Gepensioneerden ontvangen SRD 500 in september. Gepensioneerde ambtenaren van Suriname krijgen SRD 500 koopkrachtversterking deze maand.

[quads id=1]

Gepensioneerden in Suriname

De gepensioneerde ambtenaren zullen deze maand SRD 500 extra ontvangen in plaats van de SRD 375 die zij krijgen als koopkrachtversterking. Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën heeft in een brief aan het Pensioenfonds deze mededeling gedaan.

Minister Hoefdraad

[quads id=1]

De Bond voor Belangenbehartiging van Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) heeft brieven geschreven aan de regering over het verhogen van de koopkrachtversterking naar SRD 500. In brieven aan vicepresident Ashwin Adhin en minister Hoefdraad, heeft de BBGO gevraagd ontvangen te worden. Er kwam geen reactie op de brieven.

Geen reactie

De BBGO dreigde opnieuw om de straat op te gaan om een reactie af te dwingen. Bondsvoorzitter Renate Wouden-Bhugwandass heeft afgelopen week, bij de viering van de Dag van de Gepensioneerden, haar misnoegen geuit over de houding van de regering. De BBGO wil ook weten wanneer de gepensioneerden de 25% verhoging zullen ontvangen, die de ambtenaren eind van deze maand zullen krijgen.

De straat opgaan
aov Suriname
Voorbeeldfoto van de Waterkant. Ouderen van Suriname

De pensioenen worden midden in de maand uitbetaald. De SRD 500 wordt deze maand gestort voor de gepensioneerde ambtenaren. Eind van de maand moet de 25% verhoging voor de ambtenaren worden uitbetaald. Technisch moet dat nog in orde komen met een definitieve loonreeks en bijbehorende resolutie.

[quads id=1]

In oktober

De BBGO vindt dat in oktober de verhoging uitbetaald kan worden aan de gepensioneerden.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.