Vermist minderjarig meisje werd misbruikt in hotel ~ Paramaribo

HIV Suriname

Paramaribo ~ Twee verdachten aangehouden wegens seks met minderjarige. De politie van Paramaribo heeft woensdag twee verdachten in de kraag gevat wegens schaking en omgang met een minderjarige.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Op politie Latour werd aangifte gedaan van vermissing van een minderjarig kind. De politie kreeg later de informatie dat het meisje in kwestie zich in het verzorgingsgebied van Uitvlugt te Paramaribo bevond. De politie zette een onderzoek in, echter zonder het gewenste resultaat.

[quads id=1]

Ze kwam zelf thuis

Na twee dagen is het slachtoffer huiswaarts gekeerd en deed toen haar verhaal. Volgens haar verklaring was zij bij een vriend en die heeft haar bij zich gehouden. Zij hebben toen omgang met elkaar gehad. Deze man heeft later het meisje mee gestuurd met zijn vriend. Deze vriend heeft op zijn beurt het meisje gebracht naar een hotel en daar zijn ze gebleven.

In een hotel gebleven

[quads id=1]

Paramaribo SurinameDe politie heeft beide mannen opgespoord en aangehouden. De verdachten B.A. en L.T. zijn hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Het meisje is terug bij haar ouders.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.