Politiebericht – 16-jarig neefje probeert geslacht in mond van grote nicht te drukken

politie Suriname

Suriname ~ Moeder en zoon uit Suriname opgesloten voor mishandeling en zedenmisdrijf. Een 18- jarige vrouw deed op maandagochtend 3 september aangifte tegen haar 16-jarige neef.

[quads id=1]

Vrouw uit Suriname

Volgens verklaring van de jonge vrouw lag zij in de woonkamer van haar huis te slapen toen zij wakker schrok. Bij die gelegenheid zag zij dat haar neefje schrijlings boven haar geknield zat waarbij hij zijn lid tegen haar mond aandrukte. Zij gilde waarna hij haar huis uit vluchtte. Haar neefje woont in een huis op het achtererf in Suriname.

[quads id=1]

Neefje en nicht

politie Suriname
Op woensdag 5 september is haar neefje, door de plaatselijke politie, aangehouden en in verzekering gesteld ter zake poging intiem misbruik of feitelijke aanranding. Vanwege de leeftijd van de verdachte is deze strafzaak overgedragen aan de collega’s van de afdeling Jeugdzaken.

Moeder werd boos

Diezelfde woensdag is de 41-jarige Romana, S. alias “Meiti” zijnde de moeder van de 16- jarige verdachte aangehouden en opgesloten voor mishandeling. Nadat Romana van de politie te horen kreeg dat haar zoon opgesloten was, ging zij naar de woning van de 18-jarige aangeefster.

[quads id=1]

Beiden opgesloten

De aangeefster is een jongere nicht van haar. Romana heeft haar jongere nicht vervolgens mishandeld. Zij vindt het niet goed dat haar nicht aangifte heeft gedaan tegen haar zoon.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.