Persbericht EBS over de dood van hun medewerker in Suriname

overleden Suriname

Suriname – De Energiebedrijven Suriname (EBS) betreurt het voorval van zaterdag waarbij zaterdag een lijnwerker om het leven kwam tijdens herstelwerkzaamheden in district Para.

[quads id=1]

EBS Suriname
Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.
overleden Suriname
De overleden 36-jarige heer Mohamed Modiwirijo. Foto binnengekomen via Facebook
Storingsdienst

In de middaguren kreeg de storingsdienst een melding van een storing in de omgeving van de Meursweg. Na aankomst zijn eerst controlewerkzaamheden uitgevoerd, waarna de nodige veiligheidsmaatregelen zijn getroffen voor het starten van het herstel van de storing.

[quads id=1]

Hulp uit Paramaribo

Bij het afronden van de herstelwerkzaamheden merkte de aanwezige lijnploeg dat hun collega van het ene op het andere moment niet meer aanspreekbaar was. Ter plaatse is er eerste hulp toegepast, in afwachting op hulp uit Paramaribo. Bij aankomst van de arts werd de dood vastgesteld.

[quads id=1]

Een team van de EBS is zondagochtend ter plekke geweest voor een reconstructie. Vooralsnog heeft het interne onderzoek, ook ter plaatse, uitgewezen dat alle controle- en veiligheidsvoorschriften in acht zijn genomen. De autoriteiten hebben het lichaam in beslag genomen voor obductie. EBS wacht het obductierapport af.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/09/02/politiebericht-36-jarige-man-overleden-tijdens-bedrijfsongeval-in-suriname/

 

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.