Video – Tyrone Spong slaat tegenstander Knock Out ~ Suriname trots

Spong Suriname

Suriname SPONG SLAAT TEGENSTANDER KNOCK-OUT. De sportman uit Suriname behaalde vrijdagavond zijn twaalfde opeenvolgende knock-out als bokser.

[quads id=1]

Suriname wedstrijd
Tyrone Spong met de winnaarsbelt over zijn schouder. Hij behaalde vrijdagavond zijn twaalfde opeenvolgende knock-out als bokser. Foto: Facebook

Bokster Tyrone Spong maakte zijn bijnaam ‘King of the Ring’ ook vrijdagavond waar: na slechts 61 seconden in de eerste ronde sloeg hij met een rechtse voltreffer zijn Colombiaanse tegenstander Santander Silgado knock-out.

[quads id=1]

Nadat de gong voor het eerst klonk was duidelijk dat het grootste deel van het publiek op de hand van de tegenstander was. Onder meer “Vamos Colombia!” werd meer dan ééns geroepen. Maar nog geen dertig seconden voordat Spong zijn tegenstander naar de vloer sloeg, klonk “nak’ a man” door de zaal.

De twee zwaargewichten troffen elkaar tijdens ‘Brawl at the Beach’ in het Palm Beach County Convention Center. Op het spel stond de zwaargewichttitel van de World Boxing Council Latino. Spong droeg opnieuw met trots de Surinaamse vlag. Het was zijn twaalfde boksgevecht, dat hij net als zijn vorige elf partijen middels knock-out won.

[quads id=1]

Tegen Box Soc zei hij pas nog: “Ik ben de man met de knock-out in mijn handen. Ik ga altijd voor de knock-out, altijd! Soms komt die snel, soms komt die laat. Ik wil de mensen iets geven om over te praten.”

Kijk hier naar de video:

Geschreven door Terence Oosterwolde
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.