Politiebericht – 36-jarige man overleden tijdens bedrijfsongeval in Suriname

overleden suriname

Suriname ~ EBS medewerker overleden. Op zaterdagavond 1 september, omstreeks acht uur, kreeg de politie de melding binnen dat een medewerker van de N.V. E.B.S. verongelukt is aan de Stowelweg in het politie ressort Paranam.

[quads id=1]

EBS Suriname

Op de aangegeven locatie trof de politie van Paranam het levenloze lichaam aan van de 36-jarige heer Mohamed Modiwirijo. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer, samen met andere collega’s van de N.V. E.B.S. bezig was te werken aan een elektriciteitsmast. Dat hij en een collega bezig waren met werkzaamheden bovenaan de mast.

Beveiligd in harnassen

[quads id=1]

overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

Dat zij zich daarbij beveiligd hadden in zogenaamde harnassen. De collega verklaarde dat hij op een gegeven moment via een ladder naar beneden zakte om een gereedschap te halen. Dat toen hij vervolgens weer naar boven wilde klimmen hij Modiwirijo levenloos in zijn harnas tegen de mast zag hangen. Modiwirijo werd terstond door zijn collega’s naar beneden gehaald.

[quads id=1]

Door collega’s ontdekt

De politie en een arts werden ingeschakeld. De arts stelde vast dat de heer Modiwirijo is overleden. Zijn collega’s gaven aan dat de stroomtoevoer was uitgeschakeld, alvorens men begon met de werkzaamheden ter plaatse.

Het lijk van de heer Modiwirijo is in het belang van het onderzoek door de politie in beslag
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.