Update – Zeventienjarige Roberto Bruining doodgestoken door 19-jarige in Suriname

politie Paramaribo

De zeventienjarige Roberto Bruining is overleden aan steekverwondingen opgelopen in Onverwacht in het district Para Suriname. Hij overleed in een ambulance onderweg naar de spoedeisende hulp.

[quads id=1]

Vermoord in Suriname

Dit bevestigt de waarnemend districtscommissaris van Para, Theresia Cirino in gesprek met de krant. De burgermoeder zegt dat ze het verdrietige nieuws van de politie kreeg en zeer diep teleurgesteld is dat een jongeman op zo een wijze om het leven moest komen terwijl er zich al zoveel gruwelijke gevallen voordoen in het land.

[quads id=1]

DC van Para

De dc had op het moment waarop de krant haar sprak niet veel informatie over het slachtoffer.”Ik weet niet of hij schoolgaand was. Veel over het slachtofferis niet bekend. We gaan allemaal een keer dood, maar niet op zo een manier. Wat er zich ook zou hebben voorgedaan, dit is niet goed te keuren. Je moet als persoon niet zo verhit raken. Je moet je leren beheersen. Het zal zeker niet goed aankomen bij de ouders, maar wij zullen dit laten onderzoeken.”

[quads id=1]

Te Onverwacht

Het geval deed zich voor in het dorpje ‘Bose’ te Onverwacht. De dc is ook verbaasd om het geval omdat er in het district weinig tot geen sprake is van soortgelijke gevallen. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer verwond is na een woordenwisseling.

Na een woordenwisseling

De dader maakte zich daarna uit de voeten en wordt nog opgespoord. De politie was nog bezig met het onderzoek en kon geen informatie vrijgeven.

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/08/31/19-jarige-steekt-jongeman-dood-in-suriname-na-ruzie/

 

Bron: DWT

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.