Keuken en zwembad gesloten nadat kindje van 3 bijna is verdronken ~ Paramaribo

verdrinken Suriname

Paramaribo ~ Keuken en zwembad hotel tijdelijk gesloten. Ingaande dinsdag 28 augustus zijn de keuken en het zwembad van een hotel aan de Van Rooseveltkade te Paramarbibo in samenwerking met het districtscommissariaat en het BOG tijdelijk gesloten.

[quads id=1]

Zwembad te Paramaribo

De politie zegt dat dit te maken heeft met een ingesteld veiligheidsonderzoek. Afgelopen week is een 3-jarig kind bijna verdronken. De nodige veiligheidsmaatregelen in en rondom het zwembad moeten door de eigenaar of exploitant getroffen worden.

[quads id=1]

Kindje bijna verdronken

Na goedkeuring hiervan zal het zwembad wederom opengesteld worden. Met betrekking tot de keuken zij vermeld dat er nog enkele zaken, zoals een afzuigkap en een aparte opslagruimte voor schoonmaakmiddelen, in orde worden gemaakt. Daarom heeft de politie samen met de autoriteiten dit hotel tijdelijk gesloten.

[quads id=1]

Eerdere berichten:

3-jarig meisje bijna verdronken in zwembad. Vakantie in Suriname.

 

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.