Dronken politie agent mishandelt man en breekt zijn botten ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Dronken politieman gaat over de schreef. De politie van Calcutta te Suriname kreeg deze week een aangifte over een politieman die in dronken toestand een burger voor een winkel heeft mishandeld.

[quads id=1]

Politie in Suriname

Het slachtoffer heeft na de mishandeling aangifte gedaan op de politiepost. De dronken politieman is hem toen achterna gegaan en hij heeft het slachtoffer op de politiepost, in bijzijn van de politie aldaar, wederom mishandeld. Het blijkt nu dat het slachtoffer drie ribfracturen heeft opgelopen.

[quads id=1]

Bezopen politieman

Een verbalisant heeft de bezopen politieman proberen te kalmeren echter heeft hij ook zijn collega niet gespaard. Daarnaast heeft de dronken politieman vernielingen aangericht op het bureau.. De aangifte ter zake is opgenomen tegen deze politieman en het verder onderzoek is overgedragen aan OPZ.

Ze kregen woorden

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de aangever en de politieman voor een winkel waren. Op een gegeven moment ontstond er een woordenwisseling tussen hen waarna de aangever hem van repliek heeft gediend. Dit kwam niet goed over bij de dronken politieman en hij heeft uit boosheid de andere mishandeld.

Buiten functie gesteld

Ook is uit het onderzoek duidelijk gebleken dat de politieman de aangever ook op het bureau heeft mishandeld. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de politieman in kwestie buitenfunctie gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

politie Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis