19-jarige steekt jongeman dood in Suriname na ruzie.

politie Paramaribo

Suriname ~ Slachtoffer steekpartij overleden; verdachte aangehouden. De politie van Rijsdijk kreeg vanmorgen, donderdag 30 augustus, omstreeks tien uur, een telefonische melding binnen van een steekpartij in de Frits Pinasstraat te Para in Suriname.

[quads id=1]

Para in Suriname

Daar aangekomen werd het slachtoffer Roberto, Bruining met ernstige verwondingen langs de weg aangetroffen. Met de ambulance van de Regionale Gezondheid Dienst is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis in Suriname. Bruining overleed kort na aankomst in de ziekeninrichting.

[quads id=1]

Hij is overleden

De verdachte in deze zaak is de 19-jarige Benito, S. Hij is inmiddels aangehouden door de politie van Rijsdijk. Het scherp voorwerp, waarmee hij Roberto heeft neergestoken, moet hij in een langs de Kennedyweg lopende kreek hebben gegooid.
mes Suriname

19-jarige Benito

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat er een vete bestond tussen deze twee jongemannen. Een ontmoeting vanmorgen resulteerde in het neersteken van Bruining. Het ontzielde lichaam van Roberto, Bruining is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Hij is opgesloten

De verdachte is in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.