Politiebericht – 28-jarige zonder rijbewijs rijdt zichzelf dood ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Autobestuurder laat het leven in het district Saramacca. De politie van het ressort Groningen kreeg op dinsdagavond 28 augustus, omstreeks twintig over elf, een melding binnen van een verkeersongeval aan de Misgunstweg te Saramacca in Suriname.

[quads id=1]

Politie Suriname

Onderzoek ter plaatse bracht naar voren, dat de 28-jarige Ardjoen, Jayant in een auto over de Misgunstweg reed. Twee mannen waren mede inzittenden. In een flauwe bocht verloor hij vermoedelijk de controle over de besturing van de auto.

Over de kop

[quads id=1]

De auto sloeg over de kop, geraakte van de weg en botste op tegen een mast van een nutsbedrijf. Ardjoen, Jayant overleed ter plaatse. Naderhand bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs.

Twee passagiers

Getuigen hebben verklaard, dat de mede inzittenden uit het voertuig kropen waarna zij weg liepen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Ardjoen afgestaan aan zijn nabestaanden.

Politie zoekt de passagiers

De mede inzittenden worden opgespoord. Met het overlijden van Ardjoen staat de verkeersbarometer landelijk op 47.
[quads id=1]
overleden Suriname overleden Suriname overleden Suriname overleden Suriname
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis