Anoniem – Mijn nieuwe vriend wil een kind van mij. Ik wil niet meer ~ Suriname

kind Suriname

Suriname ~ Ik heb besloten om jullie mijn verhaal te vertellen. Ik heb geen echte problemen. De problemen die ik heb noem ik luxe problemen vergeleken met de ellende die ik elke dag in de media hier in Suriname lees.

[quads id=1]

Hanna uit Suriname

Ik zal mij even netjes aan jullie voorstellen. Ik ben Hanna, ik ben 44 jaar en ik ben een gelukkige moeder van 3 kinderen. de oudste is 24 en de jongste is net 18 geworden. Ze doen allemaal hun best. Toen de jongste 5 jaar was zijn mijn man en ik gescheiden. Ik ben een jonge moeder en hou van uitgaan en heb een lekker druk bestaan. Ik heb vaker een vriendje gehad maar nooit echt serieus totdat ik Ralph tegen ben gekomen. Ongeveer anderhalf jaar geleden. Ralph is 5 jaar jonger.

Oudere vrouwen

[quads id=1]

Hij zei me dat hij op oudere vrouwen valt. En hij vond het ook fijn dat ik lekker zelfstandig was en gewoon mijn eigen dingen deed. Ook was hij blij dat mijn kinderen al groot waren want hij wilde geen kinderen. Ik was ook blij want ik wilde helemaal geen kinderen meer. We hebben echt een hele leuke tijd. Hij heeft zijn eigen huis en ik ben regelmatig bij hem.

Mijn dochters

Eigenlijk ben ik zo een beetje verhuisd zonder de kinderen. Ik ben meestal bij Ralph. Maar regel wel het huishouden enzo thuis. Ik ben wel vaak in mijn eigen huis. Maar slapen doe ik eigenlijk alleen nog maar bij Ralph. En dat gaat goed, de kinderen redden zich prima. Ik heb twee dochters en ze zorgen voor die kleine, de jongste. Mijn dochters hebben ook een vriend en 1 van ze is ook vaker bij ze in huis. Alles gaat eigenlijk prima.

Youtube filmpje

[quads id=1]

Ralph die nooit kinderen wilde is ongeveer een half jaar geleden van gedachten veranderd. De dag dat ik 44 werd liet hij mij een YouTube filmpje zien van een vrouw die nog een nakomeling had gekregen op haar 48ste. Ik moet er niet aan denken. Maar hij wilde me laten zien dat het toch mogelijk was. Hij heeft me toen gevraagd om te stoppen met de pil. Ik zei hem dat ik toch niet zwanger kan worden want ik ben al veel te oud.

Stoppen met de pil

Hij zou er vrede mee hebben als het niet zou lukken. Maar hij wilde het toch proberen. Nu een half jaar later ben ik nog steeds niet gestopt met de pil en onze relatie begint en beetje minder leuk te worden. Niet omdat we het niet leuk meer hebben samen, maar Ralph begint nu toch wel een beetje te eisen dat ik stop met de pil.

Zwanger worden

[quads id=1]

Ik twijfel heel erg. Ik ben echt al oud, maar ik voel me niet oud en ik weet dat ik het heus wel zou willen. En eerlijk vind ik ook wel dat ik hem zijn kinderwens niet mag ontnemen. We hebben het heel erg leuk samen. Ik denk alleen niet dat ik hier nog zin in heb.

Geen zin in baby’s

Zwanger worden, luiers, huilende baby’s en oppas etc etc. Ik dacht juist dat het nu tijd was om te genieten. We wilden nog zoveel leuke dingen doen samen. Maar nu wil Ralph perse een kind hebben. Ik denk ook dat het komt door zijn moeder. Die loopt ook te pushen. Maar hij wil het ook zelf hoor. En ik snap dat wel. ik heb ook drie. Bewust voor ze gekozen ook.

Normen en waarde

Kijk, Ralph en ik zijn een leuk stel. Je zou nooit denken dat ik ouder ben. We hebben dezelfde humor en de zelfde normen en waarden. Hij denkt hetzelfde als ik over het opvoeden van een kind.

kind Suriname
VoorbeeldFoto van victimsupport

Ik denk aan de ene kant dat het wel heel leuk zou zijn samen. Maar ik ben al 44. Ralph kan overal een meid vinden van in de 20. Die zou dolgraag een kind van hem willen. Maar hij wil een kind van mij.

Zijn kinderwens

[quads id=1]

Ik weet nu wel dat hij zijn wens niet gaat opgeven voor mij. Hij staat op het punt om verder te gaan met zijn leven. En hij wil echt een gezin. Samen wonen en misschien zelfs trouwen met de moeder van zijn kind. Daarmee heeft hij die optie die ik hem gaf, ergens buiten een kind maken, direct van tafel geveegd.

Moeilijke keuze

Wat zouden jullie doen in mijn plaats? En wat zouden de mannen doen in zijn plaats?  Bij me weg gaan om toch een kind te krijgen? Of is een kind niet belangrijker dan je relatie? En ben ik egoïstisch als ik niet stop met de pil? Dat zou ook betekenen dat hij bij me weg gaat. Maar dat wil ik ook weer niet.

[quads id=1]

Ik had niet gedacht dat ik voor deze keuze zou staan. Trouwens mijn dochters vinden het helemaal niets. Die willen absoluut niet dat ik nog zwanger word. Maar ja, ik doe het ook niet voor hun. Of hebben ze gelijk?

Ik kijk uit naar jullie reacties. Groetjes van Hanna

Gerelateerde verhalen:
Anoniem: Mijn vriend kan mij geen kind geven!
baby Suriname

Anoniem- Zwanger van mijn 6de kind. Ik laat het weghalen. Suriname
zwanger Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig