30-jarige jongen doodgereden te Paramaribo. Politie zoekt weggereden chauffeur

overleden Suriname

Paramaribo ~ Overlijden voetganger tilt verkeersbarometer naar 48. De 30-jarige voetganger Valerio, Medina is vanmorgen, woensdag 29 augustus, in het Ziekenhuis te Paramaribo overleden.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Vandaag in de vroege ochtend werd hij aangereden door een personenauto op de kruising van de Zwartenhovenbrugstraat en het Molenpad te Paramaribo.

De politie van het ressort Nieuwe Haven ging ter plaatse voor een onderzoek. Valerio, Medina werd zwaar gewond op het wegdek aangetroffen. De autobestuurder is doorgereden en liet Medina in hulpeloze toestand achter. Een autobestuurder en zijn zwaar beschadigde voertuig zijn ook nabij de eerder genoemde kruising aangetroffen.

[quads id=1]

Aan het Molenpad

Volgens verklaring van deze autobestuurder is hij door een zwart gelakte personenauto aangereden. Voorts dat de bestuurder van die auto is door gereden. Per ontboden ambulance is Medina afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis alwaar hij na enkele uren de geest gaf. De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van deze voetganger landelijk naar 48.

Meer informatie

[quads id=1]

De doorrijder wordt opgespoord. Aan de gemeenschap wordt gevraagd alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van deze doorrijder door te spelen via het politie alarmnummer 115, de gratis politie tip lijn 179 of aan de politie van Bureau Nieuwe-Haven op de telefoonnummers 403101 of 403381.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.