10-jarige verdronken in hotel te Paramaribo Noord ~ Vakantie Suriname

verdrinken Suriname

Paramaribo ~ 10-jarige Charmela verdronken in zwembad. De politie van Geyersvlijt kreeg dinsdag een melding dat een kind verdronken was in het zwembad van een hotel aan de Anamoestraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Hotel te Paramaribo

Ter plaatse aangekomen, bleek dat een 10-jarig meisje reeds per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd was. Uit het voorlopig ingesteld onderzoek bleek dat een moeder met haar drie kinderen te gast was in het hotel. Op een gegeven moment zocht zij naar haar dochter Charmela N.

Andere gasten hielpen mee

verdrinken Paramaribo

[quads id=1]

Uiteindelijk troffen zij het kind nabij het zwembad aan. Een andere hotelgast had haar uit het zwembad gehaald en probeerde haar nog te reanimeren. Dit meisje heeft woensdagochtend het leven gelaten op de Intensive Care, alwaar zij voor medische behandeling was opgenomen. Het onderzoek in deze duurt nog voort.

Let op uw kinderen

[quads id=1]

De politie is zo vaak in het nieuws geweest om vooral ouders en verzorgers te attenderen om beter te letten op hun kinderen. Het schijnt dat ouders maar al te vaak zich niet goed genoeg van hun verantwoordelijkheid kwijten, met alle narigheden tot gevolg. Ouders moeten altijd en overal op hun kinderen letten.

Wees alert

Vooral als het om zwemgelegenheden gaat. Weest voorzichtig maar vooral alert.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.