Bekendmaking – SWM Meerzorg Suriname werkt aan de schoon drinkwater

water Suriname

Suriname ~ SWM Meerzorg werkt aan schoon drinkwater. De districtscommissaris van Commewijne te Suriname, Ajaikoemar Kali, bevestigt dat er momenteel werkzaamheden worden verricht aan de SWM-buizen te Meerzorg.

[quads id=1]

SWM Suriname

De buizen worden doorgespoeld. Dit gebeurt wanneer de buizen vuil zijn. Eerder berichtte de krant over het vervuild water dat sommigen ervaren. Ook een inwoner van Meerzorg bevestigt dat er hard wordt gewerkt door SWM om de buizen te reinigen.

Inwoners bevestigen dit

[quads id=1]

Hierbij worden de buizen losgekoppeld, waarna er een grondige reiniging plaatsvindt. Hoewel dit als zeer positief wordt ervaren, is de kanttekening wel dat men al drie dagen niet over leidingwater beschikt. Echter overheerst de waardering voor de inzet om voor schoon drinkwater te zorgen.

Eerdere berichten:

Opgelet – Zwart water uit de kraan te Meerzorg ~ Suriname

 

Geschreven door RB
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.