29-jarige komt om na verkeersongeval in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Dode bij verkeersongeval Saramacca. De 29-jarige Ardjoen Jayant kwam dinsdagavond bij een verkeersongeval aan de Misgunstweg in Groningen, Saramacca in Suriname om het leven.

[quads id=1]

Ongeluk Suriname

Twee mede-inzittenden waren na het ongeval spoorloos. Het voertuig dat Jayant bestuurde kwam tegen een mast van Telesur en sloeg over de kop. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer dat niet in het bezit is van een rijbewijs met een hoge snelheid reed.

[quads id=1]

Geen rijbewijs

De brandweer moest eraan te pas komen voor de nodige assistentie. Voor de aankomst van de ambulance bleek dat Ardjoen geen teken van leven vertoonde. De politie trof twee lege en een volle fles whisky in het voertuig aan.

[quads id=1]

Brandweer Suriname moest helpen

Het lichaam van Ardjoen is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie vrij gegeven aan de familie. De politie van Groningen heeft de zaak in verdere onderzoek. De verkeersveiligheidsmaand telt nu 5 verkeersdoden, terwijl de verkeersbarometer landelijk naar 47 is gestegen.

Foto’s van: Bron:Sewberath-misser Wandana
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.