Video – Politiebericht – 18-jarige Akshayand zonder rijbewijs rijdt man dood ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Akshayand,B. de vermoedelijke veroorzaker van de aanrijding op de Anton Dragtenweg te Paramaribo is door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Dit vanwege het feit dat hij zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs een auto moet hebben bestuurd. Daarbij betrokken raakte bij een aanrijding met het gevolg dat de 36-jarige autobestuurder Wilfred,Welcom het leven liet. Drie politieambtenaren die als naar de plek van de aanrijding gedirigeerd waren kwam tot de constatering dat de adem van Akshayand en zijn metgezellen sterk naar alcohol roken.

[quads id=1]

Wilfred is overleden

Zij waren allemaal voor medische hulp naar het ziekenhuis overgebracht. Akshayand is, onder politie bewaking, opgenomen in het ziekenhuis.

overleden Paramaribo
Foto van Actionnieuws Suriname

Hij moet fracturen hebben opgelopen. In het eerste politiebericht was aangegeven dat deze verdachte 19 jaar oud is. Dat is niet het geval. Hij is 18 jaar oud. Zijn drie metgezellen zullen naar verwachting vandaag uit het ziekenhuis ontslagen worden.

Ze kwamen van een nachtclub

Vermeldingswaard is dat Akhayand en zijn gezelschap kort voor de aanrijding uit een nachtclub kwamen en dat de jongste in het gezelschap 16 jaar oud is.
Kijk hier naar de video’s van het ongeluk:

[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.