Vermissing – 14-jarig meisje nog steeds niet thuis bij haar ouders ~ Nederland

Vermist Nederland

Nederland ~ Nsimire (14) verblijft nog steeds op geheim adres. Nsimire, het 14-jarige meisje dat ruim drie weken lang vermist was in Den Haag Nederland is nog altijd niet naar huis teruggekeerd.

[quads id=1]

Vermist in Nederland

Sinds ze woensdag door de politie werd gevonden, verblijft ze op een geheim adres. Volgens Alphonse Muambi, woordvoerder van de familie, wordt de tiener door deskundigen gehoord over wat er in de afgelopen weken is gebeurd. Ook bemoeit zich inmiddels ‘elke instantie die over kinderen gaat’ met de situatie.

Ze wordt verhoord

[quads id=1]

Er is wel telefonisch contact geweest met de ouders. ,,Ze was heel emotioneel en wil graag naar huis’’, zegt hij over dat contact. Muambi zegt dat de ouders nog volledig in het duister tasten over wat er gebeurd is met het meisje en wat de rol is geweest van de 33-jarige Hagenaar die ’s avonds nadat Nsimire was gevonden, aangehouden werd.

33-jarige aangehouden

[quads id=1]

De man wordt, zo maakte het Openbaar Ministerie afgelopen vrijdag bekend, ervan verdacht dat hij het meisje onttrokken heeft aan het ouderlijk gezag én van mogelijke ontucht, al dan niet met dwang. In het huis zijn aanwijzingen gevonden dat er intiem gemeenschap is geweest.

Vrijdag zei een woordvoerder van het OM dat ze nog geen duidelijk beeld heeft van wat er in de weken van de vermissing van het meisje is gebeurd. Ook gisteren kon het OM nog niet meer duidelijkheid verschaffen.

Concrete tip

Bij de zoektocht naar het meisje zijn er veel burgerinitiatieven genomen om haar te vinden. Uiteindelijk leidde een concrete tip de politie naar het meisje.

Veel mensen klagen over de handelwijze van de politie. Luister hier naar een gesprek met de politie waarin ze uitleggen waarom ze bepaalde dingen wel en niet hebben gedaan

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/08/24/video-man-die-14-jarige-onderdak-gaf-heeft-haar-vermoedelijk-misbruikt-nederland/

 

Geschreven door Jorina Haspels
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.