Update – 12-jarig meisje dood aangetroffen in woning te Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Uit het politie onderzoek op het adres aan de Weltevredenweg te Paramaribo is naar voren gekomen, dat het 12-jarig meisje sedert haar geboorte een psychische en lichamelijke beperking had en dat zij kort in lengte was.

[quads id=1]

Meisje uit Paramaribo

Verder blijkt dat al haar huisgenoten zwak begaafd zijn waaronder haar grootmoeder die voor haar zorgde. De moeder van het meisje woont op een andere plek. Op donder 23 augustus kwam haar moeder op bezoek en nam daarbij een onaangename geur waar komende vanuit slaapkamer van haar dochter.

[quads id=1]

Allemaal zwakbegaafd

Samen met een buurvrouw ging de moeder van het meisje de slaapkamer binnen en trof haar ontzielde lichaam op haar bed aan. Zij schakelde toen de politie in die het lijk in beslag nam voor sectie. Sectie heeft uitgewezen dat er geen misdrijf in het spel is.

Mensen zijn heengezonden

[quads id=1]

De daarvoor in aanmerking komende huisgenoten zijn door de politie verhoord waarna zij, na afstemming met het Openbaar Ministerie, zijn heen gezonden. Het ontzielde lichaam van het meisje is voor begrafenis afgestaan aan haar moeder.

Eerdere berichten:

Politiebericht ~ 12-jarig meisje dood aangetroffen in woning te Paramaribo

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.