Politieman opgesloten wegens oplichting ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Agent ingesloten wegens oplichting. De agent van politie A.B., te werk gesteld op politiepost Corantijn, is afgelopen week in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Politieman uit Suriname

Deze wetsdienaar was enkele maanden terug betrokken bij een aanrijding aan de Mandjha Veiraweg te Nickerie. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de autoverzekering van de politieman in kwestie reeds geëxpireerd was. Hij heeft samen met een verzekeringsagent zijn stukken in orde laten maken.

[quads id=1]

Met terugwerkende kracht

De politieman uit Suriname heeft toen zijn voertuig verzekerd met terugwerkende kracht met de bedoeling dat de veroorzaakte schade van de tegenpartij alsnog door de verzekering kon worden gedekt. Maar de verzekeringsmaatschappij is erachter gekomen dat het verzekeringsbewijs was geantidateerd.

[quads id=1]

De politie werd erbij gehaald

De verzekeringsmaatschappij heeft de politie erbij gehaald en die heeft na onderzoek de politieagent als ook de verzekeringsagent in verzekering gesteld ter zake oplichting en valsheid in geschrifte. Regiocommandant Widjaikoemar Oedit bevestigt de aanhouding.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis