Politie bekendmaking – Verkeersregels gewijzigd Lim a Po straat Paramaribo

verkeer Paramaribo

Paramaribo ~ Wachtverbod in de Mr. F.H.R. Lim A Postraat. Ten einde ervoor te zorgen dat het verkeer niet nodeloos wordt belemmerd of dat de veiligheid op de weg niet in gevaar wordt gebracht, zijn onlangs wachtverbodsborden geplaatst in de Mr. F.H.R. Lim A Po straat tot het Kerkplein te Paramaribo.

[quads id=1]

Lim a po straat Paramaribo

Deze verkeersborden geven aan, dat er een wachtverbod geldt voor de rechterzijde van de Lim A Postraat te Paramaribo. Dat betekent dat een rij-of voertuig wel tot stilstand mag worden gebracht langs de rechterzijde van die weg voor het onmiddellijk laden of lossen van goederen of voor het onmiddellijk laten in-of uitstappen van personen.

Verbod negeren

[quads id=1]

verkeer ParamariboVerkeersdeelnemers die dit verbod negeren, riskeren een boete en indien nodig zullen hun rij-of voertuigen worden weggesleept naar een plaats van berging. De sleep- en bergingskosten zijn voor rekening van de verkeersovertreder.

Vlotheid van het verkeer

U als verkeersdeelnemer bepaald voor een groot deel de vlotheid en veiligheid van het verkeer op de Surinaamse wegen.

[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.