Man weigert omgang met vrouw. Vrouw steelt zijn tas met geld ~ Paramaribo

hotel Paramaribo

Paramaribo ~ Dame van plezier wil betaalde omgang en rent met geld weg.  Een dame van plezier heeft in de nacht van woensdag op donderdag een tas inhoudende SRD 20 duizend, 5.500 euro en USD 2.500 gestolen te Paramaribo.

[quads id=1]

Uit een auto te Paramaribo

Uit verklaring van de benadeelde blijkt dat hij stopte bij een winkel op de hoek van de Hofstede Crulllaan en de Wilhelminastraat. Hij zag dat een vrouw plotseling in zijn auto kwam zitten zonder dat hij haar toestemming gaf. Het bleek een dame van plezier te zijn die hem vroeg om omgang met haar te hebben.

Een dame van plezier

[quads id=1]

Hij weigerde echter omgang met haar en gaf haar te kennen dat zij uit de auto moest stappen. Tijdens het uitstappen nam de dame de tas met het geld van de achterzitting weg. Zij rende daarmee in de richting van de Mauritiusstraat.

auto Paramaribo
Voorbeeldfoto van Big Think

[quads id=1]

De benadeelde deed aangifte van de diefstal bij de politie te Paramaribo. De politie onderzoekt deze zaak

Geschreven door Tatjana Muskiet
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.