Anoniem – Mijn man heeft me gelaten voor een kleine jongen ~ Suriname

mijn man Suriname

Suriname ~ Lieve mensen, Mijn naam is Maria, ik ben al 20 jaar getrouwd met Carlos. Jong getrouwd. Ik ben 44 en hij is 40. We zijn 10 jaar geleden samen terug naar Suriname geokmen met onze dochter. We leven nu apart van elkaar. Maar zijn niet gescheiden.

[quads id=1]

Maria uit Suriname

Hij wil wel scheiden maar ik niet. Ik vertik het om hem te laten. Hij gaat boeten voor wat hij me heeft aangedaan. Ik heb heel lang getwijfeld om hier mijn verhaal te schrijven. Ik zocht online naar een soort gelijke situatie om te lezen welke adviezen jullie gaven maar mijn situatie is toch anders. Ik ben vreselijk belazerd. Op een hele vernederende manier. Mijn man houdt namelijk van mannen. Hij heeft altijd van mannen gehouden. Maar is toch met mij getrouwd. Hij heeft me alles eerlijk gezegd.

[quads id=1]

Erachter gekomen

Een half jaartje geleden ben ik erachter gekomen. Carlos is altijd al een beetje vrouwelijk geweest en ik weet dat de mannen op de universiteit altijd verliefd op hem waren. Hij zei het me ook altijd dat die mannen in Nederland met hem gingen flirten. We moetsten er altjd om lachen. Hij is een mooie man. Hij heeft altijd mooie nette handen, hij verzorgt zich op en top. Hij heeft meer kleren dan mij en als we naar een feestje gaan neemt hij langer dan mij. Ook koopt hij altijd mijn kleding. Ik was juist trots. Nu achteraf vind ik mezelf zo stom dat ik het nooit heb gezien. Ik hield gewoon van hem hoe hij zo netjes was.  Dames, letten jullie daarom goed op jullie man, als ze te netjes zijn dan zijn ze misschien ook van de ander kant.

Vroeg getrouwd

Dus ja, we zijn getrouwd. Eigenlijk omdat ik zwanger was. Ik ben nooit meer zwanger geworden als je maar 1 keer in de maand omgang hebt. Ik wilde ook niet echt hoor. Omgang was niet belangrijk voor ons. In het begin was het druk, we zijn door blijven studeren en met een kind op een klein kamertje is het in bed al sowieso niet spannend, dus een tweede kind is er nooit van gekomen. Of  hij toen al met andere mannen ging, dat weet ik niet. Ik vermoed van wel maar hij zegt van niet.

Bijna geen omgang

[quads id=1]

Hoe ben ik er n achter gekomen. Ongeveer een jaartje deed Carlos weer raar. Afstandelijk en boos. Ook tegen onze dochter. Die twee gingen vaker samen op stap, maar dat deed hij niet meer. Hij sportte heel veel en was veel weg. Hij gedroeg zich echt vreemd. Ongeveer 5 jaar geleden heb ik hem ook betrapt met uitlopen. Hij had een maandje of drie een relatie met een dame. (Hij heeft me nu gezegd dat dat een mannelijke collega van hem was.) Maar we hebben erover gesproken en ik heb hem vergeven. Maar nu vertoonde hij eigenlijk weer hetzelfde gedrag en ik herkende het meteen.

Met een dame

Hij heeft me gezegd dat hij inderdaad weer de fout in was gegaan met een dame. Dit keer iemand die hij heeft ontmoet in een bar. Hij zou het stoppen en weer heb ik hem vergeven. Ik vergaf hem zijn dingen omdat ik weet dat ik hem als vrouw tekort doe. Ik was altijd druk, met studie, huishouden en met ons kind. Aantrekkelijk was ik niet. En hem verleiden deed ik helemaal nooit. Plus ik was bijna het driedubbele in gewicht aangekoen. Ik gaf mezelf de schuld. En hij zei me ook dat dat het was. Gemeen toch?

Niets vinden

Maar zijn gedrag veranderde dit keer niet het werd juist erger. Ik heb iets gedaan wat ik nooit heb gedaan. Ik heb onze dochter gevraagd om zijn cel te checken. Zij weet precies hoe ze erin kan gaan. We konden niets vinden, toen zijn we in de computer gaan snuffelen. Niets.

[quads id=1]

Ik vroeg hem hoe het met die dame zat. Maar hij zweerde dat hij niets meer met der had. Ik vond het vreemd. Hij ging nog meer sporten en was steeds weg. Mijn dochter en ik besloten om hem te gaan volgen. Ik weet dat ik dat nooit had moeten doen, om haar erbij te betrekken. Maar ze was de enige die van onze ruzies afwist.

Naar de sportschool

Zij haar vriend en ik hebben Carlos gevolgd naar de sportschool. In een donkere auto van een kennis. Hij ging wel daar naartoe maar voor de deur stond er een jongen op hem te wachten. Niets aan de hand die jongen stapte in. Niets aan de hand en ze reden weg. Niet ver van de sportschopl stopte ze bij een shorttime. Een soort hotel in Suriname waar je betaalt voor een uur. We konden niet naar binnen. Ik bleef buiten wachten.

In een shorttime

[quads id=1]

Ik heb mijn broer gebeld om snel te komen en ik heb mijn dochter weggestuurd. Ze was vreselijk overstuur, en vond dat ik niet moest wachten op haar vader. Maar ik wilde perse wachten. Ik moest het met mijn eigen ogen zien. Ik twijfelde ook of het wel een jongen was. Misschien een dame met kort haar. Ik hoopte het zo. Ik heb bijna 3 uur met mijn broer daar buiten gewacht. Bijna waren we weggegaan want ik begon zelfs te wtwijfelen of hij daar was. Ik belde hem hij nam maar net op.

Een brutale kleine jongen

Toen kwamen ze naar buiten. Terwijl hij de auto uitreed, heb ik de deur open gedaan en ben achterin gestapt. Ik had ze betrapt. Mijn eigen man met een jongen. Mensen een kleine jongen. Hij moet misschien net 16 jaar zijn. (dacht ik toen. Maar hij is 19) Een brutale jongen ook nog. Want uiteindelijk heb ik in de auto met die jongen gevochten tot mijn broer ertussen kwam. Ik smeekte mijn broer om Carlos niets te doen. Ik voelde medelijden voor hem.

Bij mijn broer

Carlos zei niets. Hij zei helemaal niets. Die jongen liep weg en Carlos reed ook gewoon weg. Mijn broer heeft mij toen naar zijn huis gereden. Mijn dochter was ook daar. Ik wist helemaal niet wat ik moest doen. Mijn broer als mijn dochter vonden dat ik direct weg moet bij hem. Ik twijfelde toch nog. Ik maakte allemaal excuses voor Carlos. Ik probeerde het te begrijpen. De hele avond zijn we bij mijn broer gebleven en toen moesten we teug naar huis. We konden niet zo blijven.

Hij was weg

[quads id=1]

In de tussentijd bede ik Carlos. Ik sprak in op zijn voicemail, stuurde hem berichten dat ik hem wel zou vergeven enz. Dat we het zouden uitpraten. Hij reageerde helemaal op niets van mij. En toen ik thuis kwam kwam de schok. Het hele huis was holderdebolder.

mijn man Suriname
Shutterstock voorbeeldfoto

Carlos had al zijn spullen gepakt. Hij was weg. Woont nu ergens in een appartement in Suriname.  Ik was boos op mezelf en op mijn broer. Ik had direct naar huis moeten gaan. Mijn dochter was blij, Ze wil niets meer met haar vader te maken hebben.

HIV test

Ik heb nu ongeveer 6 maanden lang Carlos gesmeekt om bij me terug te komen. Op aanraden van mijn dochter heb ik wel direct een HIV test gedaan en morgen moet ik gaan voor de tweede. Ik heb geen HIV Godzij dank. Ik voel medelijden voor Carlos. Ik hou van hem, ik weet dat hij depressief is en niet weet wat hij moet doen. We praten nu wel maar hij praat alleen maar over scheiden. Dat het niet meer gaat werken tussen ons en dat hij ons kwijt is. Ik vind van niet. We kunnen het nog proberen.

Hij houdt van mannen

Ik ben bereid te accepteren dat hij ook van mannen houdt. Maar niet openbaar. Suriname is te klein. Ik kan die schande niet aan. Maar Carlos wil echt scheiden. Dat ga ik niet doen. Ik ga hem niet laten voor die jongen. Ik heb begrepen dat ze elaar nog steeds zien en samen sporten. het zal niet lang duren voordat iedereen weet wat Carlos is en wat hij doet. Daarom ben ik nu zo boos. Hij heeft me vreselijk vernederd. Ik heb zo mijn best gedaan voor hem, dan wil hij me dumpen voor een kleine jongen?

De politie doet niets

Ik ben naar de politie gegaan om te proberen die relatie te stoppen maar zolang die jongen boven de 18 is, is hij vrij om te doen wat hij wil. Het maakt niet uit dat Carlos meer dan 20 jaar ouder is. Ik heb zelfs contact gezocht met die ouders van die jongen. Zij willen niets te maken hebben hiermee. Ik snap het niet. Hoe kun je als ouders je zoon zulke fouten laten maken? Die jongen maakt een gezin kapot. Ik ben zelfs naar hem toegestapt. Hij wil niet met me praten. Omdat ik hem heb geklapt. Ik wilde toen weer met hem vechten. Ik ben echt boos.

Mijn werk gaat niet goed

[quads id=1]

Lieve mensen ik ben radeloos en ook heel moe. Alles van me leidt eronder. Mijn werk, mijn contacten. Ik ga nergens meer. Ik ben constant alleen met Carlos bezig. Hij komt wel bij me als ik het hem vraag. Dan praten we en dan biecht hij alles op. Hij zegt me eerijk dat hij altijd van mannen heeft gehouden. En ook voor me heeft uitgelopen. Hij is wel alijd voorzichtig geweest. Hj houdt van me, maar hij wil niet meer getrouwd met me zijn.

Helpen jullie mij aub?

Ik voel me zo verdrietig. Mijn broer wil nu ook niets met me te maken hebben en mijn dochter is boos op mij en op haar vader. Ze blijft bij haar vriend.

Kunnen jullie mij aub zeggen wat ik moet doen? Ik weet echt niet hoe ik dit moet verwerken. Ik ben al zolang met Carlos. Hoe moet ik verder? Ik schaam me dat ik dit aan jullie vraag. Ik had nooit gedacht dat ik zo laag kon zinken in dit leven. Mijn moed is op. Ik zeg het jullie. alsvast bedankt hoor.

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto:

Anoniem: Ik weet dat mijn man van mannen houdt
man Suriname

Anoniem: Ik heb mijn man betrapt met zichzelf
man Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig