Politiebericht – Politie schiet rover neer te Paramaribo

politie Suriname

Straatrover aangehouden. De 36-jarige Leonel,C.is vanmorgen,zaterdag 25 augustus, door rechercheurs aangehouden kort nadat hij geld had gestolen van een handelaar.

[quads id=1]

Politie te Paramaribo

Om Leonel aan te kunnen houden was de politie genoodzaakt vuurwapen geweld aan te wenden. Hij werd daarbij geraakt in zijn been en boven lichaam. Per ontboden ambulance is hij overgebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden.

Trok het geld weg

[quads id=1]

Vanmorgen waren twee handelaren in een winkel in de Floralaan te Paramaribo bezig met een handelstransactie. Daarbij hield de ene handelaar een groot geldbedrag in Surinaamse Dollar in zijn hand vast. Leonel zag kans om het geldbedrag uit de hand van de handelaar weg te rukken waarna hij weg vluchtte.

politie Paramaribo
Pech voor hem

[quads id=1]

Voor zijn pech reden rechercheurs toevallig langs en die gingen hem achterna. In de Loksiestraat werd gericht op Leonel geschoten om hem aan te kunnen houden. Het door Leonel gestolen geld is terug gevonden.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.