Politiebericht – 36-jarige man overleden te Paramaribo

Paramaribo

Paramaribo ~ Vanmorgen ,omstreeks zeven uur , is de 36-jarige autobestuurder Wilfred,Welcom overleden, nadat hij is aangereden door een andere autobestuurder.
[quads id=1]
De aanrijding vond plaats op de Anton Dragtenweg te Paramaribo. In het politie ressort Geyersvlijt.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de 19-jarige personenauto bestuurder Akshayand,B..over de Anton Dragtenweg reed komende vanuit de richting Boni- en gaande in de richting van de David Simonstraat. De heer, Welcom reed vanuit de tegenovergestelde richting over de Anton Dragtenweg.

[quads id=1]

Ter hoogte van pand nummer 73 moet Akshayand met zijn auto op de rijhelft van Welcom terecht zijn gekomen. De twee voertuigen kwamen in botsing met elkaar met het gevolg dat het voertuig van de heer Welcom een paar keren over de kop sloeg. Wilfred,Welcom was nagenoeg op slag dood. De brandweer moest eraan te pas komen om zijn ontzielde lichaam uit zijn voertuig te halen. De heer Welcom zat alleen in zijn voertuig.
[quads id=1]
Akshayand liep vermoedelijk een beenfractuur op. Hij zat met drie andere mannen in zijn voertuig. Die klaagden over lichaamspijnen. Akshayanand en zijn metgezellen zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Nadere berichten volgen.

Bron: KPS